Aabenraa Folkedansere

 

 

 
 

Foreningen

 
  - i korte træk  
  Medlemskab  
  Generalforsamling  
  Bestyrelsen  
  Instruktører  
  Musikere  
     

 

Aktiviteter

 
  Kalender  
  Dansehold  
  DM-hold  
  Dragter  
     

 

Andet

 
  Artikler
  Køb og salg  
  Fotoalbum  
  Links  
     
     

 

Til forsiden

 

 

 

     
 

Mit Aabenraa - Oversvømmelse tvinger Folkedansere væk fra Brundlundskolen

 
         
 

Af borgerjournalist Jan Kirk Todsen, Rødekro

 

Efter det kraftige skybrud i sidste uge, hvor Brunlundskolen stod under vand må Aabenraa & Omegns Folkedansere med kort varsel finde nye lokaler at starte sæsonen i. Heldigvis kom Deutsche Privatschule Apenrade den trængte forening til undsætning. Derfor danser foreningens voksenhold nu på Deutsche Privatschule Apenrade, Svinget 15, 6200 Aabenraa fra onsdag d. 9. september kl. 19.30 til kl. 21.45. Her vil de være ca. 2 måneder til Brunlund er renoveret.

 

Bestyrelsen for Folkedanserne i Aabenraa har haft meget travlt de sidste dage. Efter oversvømmelsen af Brunlundskolen kunne man konstatere, at gymnastiksalene skal renoveres, inden de kan bruges af skolens elever, og de foreninger der bruger gymnastiksalene i aftentimerne. Bestyrelsen for Aabenraa & Omegns Folkedansere har haft meget travlt. Først skulle der skaffes nye lokaler, derefter skulle der ringes rundt til alle de tidligere medlemmer, for at forklare, at sæsonstarten flyttes til andre lokaler. Sidst men ikke mindst er der det problem, at alle annoncer og plakater var sendt ud med oplysninger om det forkerte dansested.

 

 

 

 

Lokalerne kom ret hurtigt på plads. Formanden kontaktede Deutsche Privatschule Apenrade, og de var klar til at åbne deres gymnastiksal for folkedanserne. Bestyrelsen er i gang med at ringe rundt til medlemmerne, og denne artikel skulle gerne være medvirkende til, at nye medlemmer ser, at der danses et andet sted. Flytningen gælder kun voksenholdet, der danser onsdag fra kl. 19.30 til kl. 21.45. Foreningens Ældrehold danser i Nygadehuset, Nygade 23A, 6200 Aabenraa onsdag fra kl. 14.30 til kl. 16.30 og de har ikke været ramt af oversvømmelse.

 

Vil du vide mere kan du gå ind på foreningens hjemmeside http://www.folkedans-aabenraa.dk eller kontakte formand Elin Bjerregaard på 22 34 50 67, instruktør Jan Kirk Todsen på 21 25 18 20.

 

Webmaster